Πώς θα λειτουργούν οι αστικές συγκοινωνίες κατά την απεργία
Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι συγκοινωνίες στην Αθήνα την Πέμπτη εξαιτίας των στάσεων εργασίας των εργαζομένων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.
Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι συγκοινωνίες στην Αθήνα την Πέμπτη εξαιτίας των στάσεων εργασίας των εργαζομένων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00.
Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ) δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από 4 το απόγευμα έως λήξη της βάρδιας.
Χειρόφρενο τραβούν την Πέμπτη και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική απεργία που ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο78Ν (ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο), θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Mortgage Rates in Greece Hit Nine-Year Low as Lending Rebounds
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442