Ο Πάολο Σορεντίνο «παγώνει» τα σχέδια για ταινία για τον Μπερλουσκόνι
Ο σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο αποφάσισε να «παγώσει» τα σχέδια να γυρίσει ταινία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λέγοντας ότι η κατάσταση «είναι περίπλοκη».
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Ο σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο αποφάσισε να «παγώσει» τα σχέδια να γυρίσει ταινία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λέγοντας ότι η κατάσταση «είναι περίπλοκη».
Ο σκηνοθέτης του «The Young Pope» με τον Τζουντ Λο αρέσκεται στο να παρακολουθεί άνδρες σε θέση εξουσίας, την άνοδο και την πτώση τους, ενώ κάνει μια λεπτομερή ανατομία του περιβάλλοντός τους.
Η ταινία του Σορεντίνο θα είχε τίτλο «Loro», ένα λογοπαίγνιο ανάμεσα στη λέξη «χρυσός» και στο «Δικός τους», αναφορά στο περιβάλλον του Μπερλουσκόνι.
Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο να γράψει το σενάριο για τη δεύτερη σεζόν του «The Young Pope» και μόλις τελειώσει τότε θα μπορέσει να ασχοληθεί με το επόμενο κινηματογραφικό του πρότζεκτ.
«Ήθελα να γράψω ένα σενάριο για τον Μπερλουσκόνι, αλλά πρόκειται για μία πολύπλοκη ιστορία και δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις την ταινία που επιθυμείς» είπε ο Σορεντίνο.
Όταν το πρότζεκτ ανακοινώθηκε, ο Σορεντίνο είχε πει ότι θα είναι μια ισορροπημένη ταινία και ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον διάσημο επιχειρηματία που έγινε πολιτικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης

