Κλήθηκε ξανά στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας ο Ιντέγε
Ο Μπράουν Ιντέγε κερδίζει πλέον μόνιμη θέση στην Εθνική Νιγηρίας, αφού κλήθηκε εκ νέου στην αποστολή, αυτή τη φορά για το παιχνίδι με την Αλγερία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Ο Μπράουν Ιντέγε κερδίζει πλέον μόνιμη θέση στην Εθνική Νιγηρίας, αφού κλήθηκε εκ νέου στην αποστολή, αυτή τη φορά για το παιχνίδι με την Αλγερία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου και δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό, καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο θα δίνει και η Εθνική Ελλάδας αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα των συλλόγων.
Ο Ιντέγε είχε κληθεί και στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Τανζανία και τη Ζάμπια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Τρίτη σερί νίκη και βλέπει 8αδα, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]

