Αναστασιάδης: Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα. Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σχολίασε: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα.
Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.
Σχολίαζοντας το θέμα της διπλής ώρας που υπάρχει από σήμερα στην Κύπρο -χειμερινή στις ελεύθερες περιοχές και θερινή στις κατεχόμενες- σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε στα ελληνικά και στα τουρκικά: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, γράφοντας: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μάς ενώνει η ελπίδα. Αλλά καιρός είναι επιτέλους να ζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα».
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού έγραψε επίσης στο Twitter: «Μια πατρίδα, ένας λαός. Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας