Τριάρα του Άρη στον Αιγινιακό για το Κύπελλο
Νικηφόρα ξεκίνησε η Άρης τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του. Οι «κίτρινοι» του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού, σε αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας, και έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Καπνίδης και ακολούθησαν δύο τέρματα του Μιλούνοβιτς, στο 71΄ και στο 82΄.
Νικηφόρα ξεκίνησε η Άρης τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του. Οι «κίτρινοι» του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού, σε αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας, και έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Καπνίδης και ακολούθησαν δύο τέρματα του Μιλούνοβιτς, στο 71΄ και στο 82΄.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81΄ Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (60΄ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65΄ Ρανγκέλοφ), Πατράλης.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (72΄ Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (63΄ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83΄ Αντρέου), Καπνίδης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλες αλλαγές στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για λόγους ασφαλείας
- LIVE: Έβερτον – Μπόρνμουθ
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα – Αύριο απολογούνται ο «Πρόεδρος» και ο «Πούτιν»
- Αλβανία: Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της κυβέρνησης – Συγκρούσεις με την αστυνομία
- LIVE: Τότεναμ – Νιουκάστλ
- LIVE: Τσέλσι – Λιντς




