Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις
Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον ομάδας δημοσιογράφων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους οποίους υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον ομάδας δημοσιογράφων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους οποίους υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού τέθηκε το θέμα των δημοσκοπήσεων, όπως και τα σενάρια για εκλογές, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει:
«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης. Είμαι αισιόδοξος».
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Twitter, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, πως στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ, αριστερή στρατηγική είναι να αλλάξεις την ισορροπία δυνάμεων σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο σε εσωτερικό επίπεδο.
Σημείωσε ότι είναι σημαντικό να αντικατασταθεί η λιτότητα με μια ατζέντα προσανατολισμένη στην ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Ως προς το προσφυγικό, υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν οι παράνομες και επικίνδυνες μεταναστευτικές οδούς με ασφαλείς και νόμιμες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας