
Νέοι Χ-αμένοι βαθμοί για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κέρδος για Πανιώνιο
Το ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ. Η “ένωση” υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League και ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της, όμως, δεν ήταν καλή και με το τελικό 0-0 έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ. Η “ένωση” υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League και ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της, όμως, δεν ήταν καλή και με το τελικό 0-0 έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του “δικέφαλου” είχε στην διάθεσή του τον Γιόχανσον, ο οποίος ήταν αμφίβολος. Οι Νεοσμυρνιώτες στα πρώτα λεπτά του αγώνα κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό και να μη δώσουν χώρους στην ΑΕΚ.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 25′ για την “ένωση”. Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39′ το σουτ του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ανέστη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η “ένωση” μπήκε δυνατά. Ο Πλατέλλας βρήκε πολύ ωραία τον Αραβίδη, αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο. Στο 69′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ.
Ο οικονόμου έβγαλε τη σέτρα, ο Ανσαριφάντ έκανε την προβολή, αλλά πέρασε ελάχιστα έξω.Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Υστερα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κρατούσε με μεγάλη ευκολία μακριά από την εστία του τους ποδοσφαιριστές της “ενωσης” και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας
Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κάρτες: Πλατέλλας, Μπακασέτας / Ρισβάνης, Οικονόμου, Γιαννιώτης
ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67′ Σιμόες), Αραβίδης (67′ Πέκχαρτ), Αλμέιδα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90+2′ Πατσατζόγλου ), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86′ Ενγκογκ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε
- Η Σελίν Ντιόν κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια




