Επαφές Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής
Οι τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες. Στο περιθώριο της Συνόδου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Φρανσουά Ολάντ, την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Μάρτιν Σουλτς, με κύρια θέματα τη δεύτερη αξιολόγηση και την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Οι τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό καθώς και η ανάγκη για την επίτευξη ομοφωνίας σε ό,τι αφορά τα ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες την Τετάρτη το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συναντηθεί, στο περιθώριο της Συνόδου, με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Στις επαφές του πρωθυπουργού αναμένεται να κυριαρχήσουν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.