Σε απολογία την Πέμπτη ο Πατίτο για το χτύπημα στον Φιγκέιρας
Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής κάλεσε σε απολογία τον Πατίτο Ροντρίγκες για την προσεχή Πέμπτη (13/10, 15:30), ως συνέχεια της πειθαρχικής δίωξης που είχε ασκήσει από τη Δευτέρα ο αθλητικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής κάλεσε σε απολογία τον Πατίτο Ροντρίγκες για την προσεχή Πέμπτη (13/10, 15:30), ως συνέχεια της πειθαρχικής δίωξης που είχε ασκήσει από τη Δευτέρα ο αθλητικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Ο Αργεντινός άσος της Ένωσης κλήθηκε για το εκτός φάσης χτύπημα στον Φιγκέιρας του Ολυμπιακού, στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης», ενέργεια που δεν έγινε αντιληπτή από διαιτητή και βοηθούς.
Η ανακοίνωση:
Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ερντογάν: Μήνυμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Μια αιωνιότητα και μια μέρα
- Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις
- Ιράν: Μήνυμα Πεζεσκιάν για πυρηνικό πρόγραμμα: «Η Τεχεράνη δεν θα υποχωρήσει στις υπερβολικές απαιτήσεις»
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι

