Ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας για την ακύρωση της συναυλίας της Lara Fabian
...
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.
Με προσωπικό της μήνυμα προς το κοινό η Lara Fabian εξέφρασε την λύπη της και την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα.
Η διοργανώτρια εταιρεία, όσο διερευνά την δυνατότητα διεξαγωγής της συναυλίας σε νέα ημερομηνία, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων, που είχαν αγοραστεί για την 21η Σεπτεμβρίου.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση και ενημέρωση από τα ΜΜΕ και τις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις λεπτομέρειες της εξαργύρωσης.
entertainment.in.gr
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία





