ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός βράβευσαν την Άννα Κορακάκη
Στην ανάπαυλα του αγώνα ΠΑΟΚ- Παναιτωλικός στο γήπεδο Τούμπας οι δύο ΠΑΕ βράβευσαν την δις ολυμπιονίκη της σκοποβολής Αννα Κορακάκη, που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το φίλαθλο κοινό. Για λογαριασμό του «δικεφάλου» την Δραμινή ολυμπιονίκη βράβευσε ο Ιβάν Σαββίδης με την επίδοση αναμνηστικής πλακέτας και ανθοδέσμης και για λογαριασμό του Παναιτωλικού ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου και βετεράνος ποδοσφαιριστής Μάκης Μπελεβώνης.
Στην ανάπαυλα του αγώνα ΠΑΟΚ- Παναιτωλικός στο γήπεδο Τούμπας οι δύο ΠΑΕ βράβευσαν την δις ολυμπιονίκη της σκοποβολής Αννα Κορακάκη, που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το φίλαθλο κοινό.
Για λογαριασμό του «δικεφάλου» την Δραμινή ολυμπιονίκη βράβευσε ο Ιβάν Σαββίδης με την επίδοση αναμνηστικής πλακέτας και ανθοδέσμης και για λογαριασμό του Παναιτωλικού ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου και βετεράνος ποδοσφαιριστής Μάκης Μπελεβώνης.
Μάλιστα πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο οι δυο ενδεκάδες φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την Αννα Κορακάκη που με την σειρά της ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό της Τούμπας, για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)



