Την πρόκριση στον 2ο γύρο του EHF Cup ανδρών του χάντμπολ εξασφάλισε ο Φίλιππος Βέροιας, ζευγαρώνοντας τις νίκες του απέναντι στην Μπουντβάνσκα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν μέσα στο Μαυροβούνιο με 28-26, στον αγώνα ρεβάνς του 1ου γύρου, και σε συνδυασμό με το 30-24 του περασμένου Σαββάτου στη Βέροια, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη δεν ξεκίνησε καλά το ματς και έχανε 15-10 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια βρήκε λύσεις στην επίθεση και ανέτρεψε την κατάσταση. Ο Αγγελος Δραγκόλας με επτά τέρματα και ο Σταύρος Παπαδόπουλος με έξι ήταν οι πρώτοι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Saudi Pro League συνεχίζεται, ο Πορτογάλος απείχε και από δεύτερο σερί ματς, κατά το οποίο ο κόσμος της Αλ Νασρ στάθηκε μαζικά στο πλευρό του σηκώνοντας πλακάτ με το «7».