Νίκη του μπασκετικού ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς
Σε φιλικό αγώνα, τον πρώτο του για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 76-72 την ΜΖΤ από την ΠΓΔΜ, σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Θέρμης κεκλεισμένων των θυρών.
Σε φιλικό αγώνα, τον πρώτο του για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 76-72 την ΜΖΤ από την ΠΓΔΜ, σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Θέρμης κεκλεισμένων των θυρών.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ξεκίνησε στην πεντάδα του με Μιλιένοβιτς, Μπράιαντ, Πέινερς, Μαργαρίτη, Γλυνιαδάκη, αλλά άλλαζε διαρκώς πρόσωπα στην πεντάδα, με συνέπεια να χάσει η ομάδα του την συνοχή της και οι Σκοπαινοί να αναλάβουν πρωτοβουλίες σε ένα «νεκρό» πεντάλεπτο που είχε ο ΠΑΟΚ και με ένα ένα σερί 0-13 να μειώσουν σε 29-26.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει με Μιλιένοβιτς, Μπράιαντ, Χρυσικόπουλο, Μαργαρίτη και Κλάντον, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση.
Ο ΠΑΟΚ πήγε στο +6 (61-55) στο τέλος της τρίτης περιόδου αλλά ως την λήξη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν για το 73-70, όμως ο ΠΑΟΚ έφθασε στο τελικό 76-72.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-8, 38-33, 61-55, 76-72
ΠΑΟΚ: Mιλιένοβιτς 10, Κόνιαρης 8 (2), Τσόχλας 2, Μαργαρίτης 8, Γλυνιαδάκης 10, Χρυσικόπουλος, Καμάρας, Tέιλορ 4, Μπράιαντ 13 (2), Πέινερς 9 (1), Κλάντο 12.
ΜΖΤ: Τσβετκόφσκι, Ντιμτσέφσκι 6 (2), Μινόφσκι, Θάϊμς 16 (2), Μάσεϊ 8 (1), Ντρένοβατς 23 (2), Λεονίντ, Σκοτ 11, Λούσιτς 4, Λάλιτς 4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος στον Δανό πρέσβη: Ευρώπη και Ελλάδα οφείλουν να υπερασπίζονται το Διεθνές Δίκαιο
- Σταντάλ: To ανεκτίμητον χάρισμα της ζωτικότητος
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ

