Με τον τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας και πρόεδρο του PSD Πέδρο Πάσους Κοέλιου είχε συνάντηση το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε επίσης στην ετήσια συγκέντρωση της νεολαίας του PSD με θέμα: «Ελλάδα- Πορτογαλία: Το μέλλον της Ευρώπης».
Με τον τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας και πρόεδρο του PSD Πέδρο Πάσους Κοέλιου είχε συνάντηση το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που επισκέπτεται την Πορτογαλία, μίλησε επίσης στην ετήσια συγκέντρωση της νεολαίας του PSD με θέμα: «Ελλάδα- Πορτογαλία: Το μέλλον της Ευρώπης».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.