Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας απέταξε άλλα 820 μέλη του προσωπικού των χερσαίων και των ναυτικών δυνάμεων, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Παράλληλα, τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως απομακρύνθηκαν άλλοι 543 δικαστές και εισαγγελείς στο πλαίσιο της «εκκαθάρισης» υποστηρικτών του Γκιουλέν.
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας απέταξε άλλα 820 μέλη του προσωπικού των χερσαίων και των ναυτικών δυνάμεων, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.
Παράλληλα, τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως απομακρύνθηκαν άλλοι 543 δικαστές και εισαγγελείς στο πλαίσιο της «εκκαθάρισης» υποστηρικτών του Γκιουλέν.
Η Τουρκία έχει προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις χιλιάδων μελών των ενόπλων δυνάμεων, από κορυφαίους στρατηγούς μέχρι απλούς στρατιώτες, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Συνολικά, οι τουρκικές Αρχές έχουν απομακρύνει 80.000 ανθρώπους από τη δημόσια διοίκηση και τις ένοπλες δυνάμεις επειδή υπήρχαν υποψίες ότι σχετίζονται με τους συνωμότες.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας