Ρώσος στον Ολυμπιακό, Αυστριακοί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa League, την προσεχή Πέμπτη (25/8).
Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa League, την προσεχή Πέμπτη (25/8).
Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στη Δανία ορίστηκε ο Αυστριακός Ολιβερ Ντράχτα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρόλαντ Μπράντνερ και Στέφαν Κούερ και τέταρτο τον Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ.
Αυστριακός διαιτητής, συγκεκριμένα ο Χάραλντ Λέχνερ, θα διευθύνει και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα, με βοηθούς τους Αντρέας Χάιντενριχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και τέταρτο τον Γιούλιαν Βαϊνμπέργκερ.
Τέλος, τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρούκα στο «Γ.Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Ρώσος Αλεξέι Εσκόφ, με βοηθούς τους Ντμίτρι Μοσιάκιν και Ιγκόρ Ντεμέσκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σεργκέι Ιβάνοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις
- Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που διέλυσαν διαδήλωση Αλαουιτών
- Ζελένσκι: Ανάρτησε βίντεο από τις πρόσφατες ρωσικές επιθέσεις πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ

