Τη συνέχεια της εμπορικής του πορείας εξασφάλισε το μεγαλύτερο σε διαστάσεις τετράθυρο coupe που διαθέτει στην γκάμα της η Audi.
Μέσα στην επόμενη χρονιά το Audi Α7 θα αποκτήσει τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, διατηρώντας παρά τις αντίθετες προβλέψεις την ιδιαιτερότητα των σχεδιαστικών του γραμμών.
Το νέο A7 πρόκειται να βασιστεί στην πλατφόρμα του Audi Q7, υιοθετώντας παράλληλα αρκετές από τις τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις που συναντάμε στο κορυφαίο SUV της γερμανικής φίρμας.
Η μείωση του συνολικού βάρους θα επιτρέψει στα ούτως ή άλλως αποδοτικότερα σύνολα να οδηγήσουν την κατανάλωση καυσίμου σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα, χωρίς παρόλα αυτά να αποκλείεται και η εξέλιξη plug-in υβριδικών εκδόσεων οι οποίες με τη σειρά τους θα χαρίσουν στο μεγαλοπρεπές τετράθυρο coupe ηλεκτροκίνητες ιδιότητες.
Το νέο A7 θα ακολουθήσει το συμβατικότερο σε επίπεδο σχεδίασης A8, σε μια προσπάθεια ανανέωσης της γκάμας πολυτελών προτάσεων της Audi.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.