Τοξοβολία: Χρυσό η Ν.Κορέα, ασημένιο οι ΗΠΑ, χάλκινο η Αυστραλία στο ομαδικό ανδρών
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι.
Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]


