Φίλαθλος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Γαλλία
Μια τραγωδία σκίασε το Euro 2016. Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, πέθανε σήμερα, Παρασκευή, στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Ο 60χρονος τραυματίστηκε σε επεισόδια που έγιναν λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Γερμανία στην περιοχή Μπελφόρ της Βουργουνδίας, στη βόρειο-ανατολική Γαλλία. Η αστυνομία έκανε λόγο για ένα «άτυχο θύμα».
Μια τραγωδία σκίασε το Euro 2016. Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, πέθανε σήμερα, Παρασκευή, στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά του.
Ο 60χρονος τραυματίστηκε σε επεισόδια που έγιναν λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Γερμανία στην περιοχή Μπελφόρ της Βουργουνδίας, στη βόρειο-ανατολική Γαλλία. Η αστυνομία έκανε λόγο για ένα «άτυχο θύμα».
Ο άτυχος άντρας, ο οποίος στεκόταν στην βεράντα εστιατορίου, «έσβησε» το πρωί στις 5:30 π.μ. στο νοσοκομείο.
Δύο άτομα συνελήφθησαν. Η φιλονικία, τα αίτια της οποίας είναι ακόμα ασαφή, ξέσπασε λίγο μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα, γύρω στις 00.15.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη των φιλάθλων στο ιστορικό κέντρο του Μπελφόρ ήταν περισσότερα από πέντε χιλιάδες άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το εντυπωσιακό γκολ του Μασούρα κόντρα στην Αλ Χαζέμ (vid)
- Το 24ωρο του Μπραντ Πιτ στην Αθήνα: Από την αποθέωση στην πλατεία Κοτζιά στα γυρίσματα στο δημαρχείο
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
