Ρονάλντο: «Ήμασταν τρεις φορές εκτός, αλλά επιστρέψαμε»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το… χέρι την Πορτογαλία και την έφτασε στους «16» του Euro 2016. Ήταν ο MVP του ισόπαλου ματς (3-3) με την Ουγγαρία, σημειώνοντας δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ έδωσε την ασίστ σε εκείνο που πέτυχε ο Νάνι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι ο στόχος πρόκρισης στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης επιτεύχθηκε,σε ένα παιχνίδι που χαρακτήρισε τρελό.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το… χέρι την Πορτογαλία και την έφτασε στους «16» του Euro 2016.
Ήταν ο MVP του ισόπαλου ματς (3-3) με την Ουγγαρία, σημειώνοντας δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ έδωσε την ασίστ σε εκείνο που πέτυχε ο Νάνι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι ο στόχος πρόκρισης στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης επιτεύχθηκε,σε ένα παιχνίδι που χαρακτήρισε τρελό.
«Ο στόχος έχει επιτευχθεί, η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά ήταν λίγο τρελό. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος», είπε o διάσημος άσος, τονίζοντας την σημασία που είχε η αντίδραση της ομάδας του στα γκολ που δεχόταν.
«Ήμασταν τρεις φορές εκτός Euro, αλλά επιστρέψαμε». Τέλος, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι η επόμενη αντίπαλός της Πορτογαλίας, η Κροατία, δεν θα είναι εύκολη: «Πάμε να συναντήσουμε μία μεγάλη ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
