Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με μολότοφ έγινε για άλλα μια φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης το Υπουργείο Πολιτισμού, στα Εξάρχεια. Λίγες ώρες αργότερα, ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στα σκαλιά και την πρόσοψη του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), στην οδο Βενιζέλου 47-49, στο κέντρο της Αθήνας.
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε για άλλα μια φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης το Υπουργείο Πολιτισμού, στα Εξάρχεια, επί της οδού Μπουμπουλίνας 22.
Στη 01.55 ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εκτόξευσαν τέσσερρις μολότοφ που κατέληξαν στο πεζοδρόμιο και το προαύλιο του κτιρίου του, αλλά και μπογιές που έβαψαν τα σκαλοπάτια του.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 04.40, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν μπογιές στα σκαλιά και την πρόσοψη του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), στην οδο Βενιζέλου 47-49, στο κέντρο της Αθήνας, και κατόπιν διέφυγαν πεζή.
Και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.