Παρελθόν από τον πάγκο της Βραζιλίας ο Ντούνγκα
Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας αποτελεί ο Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος απολύθηκε μετά και τη νέα αποτυχία της «σελεσάο» να προκριθεί από τον όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Ουσιαστικά ο 52χρονος τεχνικός «πλήρωσε» τον αποκλεισμό της Βραζιλίας (σ.σ προήλθε από αντικανονικό γκολ του Περού) όπου απέτυχε σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Ο Ντούνγκα είχε πάρει τα ηνία της ομάδας το 2014 μετά το Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία γνώρισε την ταπεινωτική ήττα από τη Γερμανία με 7-1.
Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας αποτελεί ο Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος απολύθηκε μετά και τη νέα αποτυχία της «σελεσάο» να προκριθεί από τον όμιλο του Κόπα Αμέρικα.
Ουσιαστικά ο 52χρονος τεχνικός «πλήρωσε» τον αποκλεισμό της Βραζιλίας (σ.σ προήλθε από αντικανονικό γκολ του Περού) όπου απέτυχε σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Ο Ντούνγκα είχε πάρει τα ηνία της ομάδας το 2014 μετά το Μουντιάλ, όπου η Βραζιλία γνώρισε την ταπεινωτική ήττα από τη Γερμανία με 7-1.
Πέρσι την οδήγησε ως τα προημιτελικά Κόπα Αμέρικα και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Παραγουά, ενώ φέτος δεν πέρασε καν τους ομίλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025



