Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα ότι τιμώρησε με προσωρινό αποκλεισμό 30 ημερών τον Μαμαντού Σακό, καθώς ο αμυντικός της Λίβερπουλ βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 17 Μαρτίου, μετά τον αγώνα ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Europa League και αφού εξετάστηκε το πρώτο δείγμα του, η UEFA κίνησε την προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, ο 26χρονος άσος δεν ζήτησε να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα του.

Έτσι, η UEFA επέβαλε προσωρινό αποκλεισμό στον παίκτη έως ότου η πειθαρχική επιτροπή της αποφανθεί οριστικά επί της υπόθεσης, η ημερομηνία εκδίκασης της οποίας θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ