Σε εκκαθάριση του ρόστερ του προχωρά ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος, είχε διαδοχικές συναντήσεις με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν τον Ιούνιο και σήμερα ανακοινώθηκε ότι επτά εξ αυτών θα αποχωρήσουν από την ομάδα, αφού δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους. Πιο «ηχηρές» είναι σίγουρα οι αποχωρήσεις του Ντορίν Γκοϊάν, με τον διεθνή Ρουμάνο αμυντικό να αποχωρεί μετά από τρία χρόνια και 69 συμμετοχές (2 γκολ) στο πρωτάθλημα, του Χαλίφα Σανκαρέ (4 σεζόν, 95 συυμμετοχές / 9 γκολ) και του Γιώργου Ζησόπουλου (3 σεζόν, 92 συμμετοχές / 1 γκολ). Παρελθόν θα αποτελέσουν ακόμη ο Γιώργος Μπαντής, που φέτος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Αστέρα (5 χρόνια, 50 συμμετοχές), ο Μπράιαν Λούι (3 σεζόν, 84 συμμετοχές / 1 γκολ), ο Ρίτσι Κιτόκο (2 σεζόν, 9 συμμετοχές) και ο Έντερσον Τορμένα (2 σεζόν, 6 συμμετοχές).
LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Άρσεναλ για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την αναμέτρηση Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ για τη 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από Action 24.
Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε στην Τουρκία την Μπεσίκτας, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αφιλόξενη συμπεριφορά των Τούρκων – Φίλαθλοι κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, κάνει καταγγελία η ΚΑΕ