Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Πράνιτς, αμφίβλολος με Αστέρα
Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (29η αγωνιστική). Προς το τέλος του προγράμματος ο Ντάνιελ Πράνιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι αποχώρησε για προληπτικούς -περισσότερο- λόγους. Ο Κροάτης διεθνής, πάντως, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (29η αγωνιστική).
Προς το τέλος του προγράμματος ο Ντάνιελ Πράνιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι αποχώρησε για προληπτικούς -περισσότερο- λόγους. Ο Κροάτης διεθνής, πάντως, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Απών για μία ακόμη μέρα, λόγω ίωσης, ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ οι ποδοσφαιριστές υπεβλήθησαν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φειδίας Παναγιώτου: Ερευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»

