
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όχι άλλη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Ανακοίνωση μετά τις σημερινές εξελίξεις και τη ματαίωση της συνάντησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι εκπρόσωποι της Ένωσης ήταν θετικοί στο να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ελληνικό ποδόσφαιρό από το σημερινό του τέλμα.
Ανακοίνωση μετά τις σημερινές εξελίξεις και τη ματαίωση της συνάντησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο.
Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη SuperLeague. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας.
Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα.
Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ



