Chipita: Διανομή ενός εκατομμυρίου κρουασάν στους πρόσφυγες
Ο Σπ.Θεοδωρόπουλος της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ήδη η εταιρεία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.
Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ήδη η εταιρεία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.
Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σε όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια.
Έτσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το Κράτος που κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας