Έκρηξη νότια της Βαγδάτης με τουλάχιστον 60 θύματα
Βυτιοφόρο ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην επαρχία Χίλα, στα νότια της Βαγδάτης, με συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον 60 ανθρώπων δηλώνει αξιωματούχος των αρχών ασφαλείας. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πόσοι είναι οι νεκροί.
Βυτιοφόρο ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην επαρχία Χίλα, στα νότια της Βαγδάτης, με συνέπεια το θάνατο ή τον τραυματισμό τουλάχιστον 60 ανθρώπων δηλώνει αξιωματούχος των αρχών ασφαλείας.
Περισσότεροι από 60 άνθρωποι φέρονται να μεταφέρθηκαν από το σημείο της έκρηξης στα γειτονικά νοσοκομεία, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πόσοι έχουν σκοτωθεί.
“Πρόκειται για την πιο σοβαρή βομβιστική ενέργεια που έχει συμβεί μέχρι σήμερα στη Χίλα,” αναφέρουν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πρωινός καφές: Λειτουργεί ως «ασπίδα» του εγκεφάλου μας;
- Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Ταϊβάν
- Έρχονται παρεμβάσεις στα πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις
- Συνταγή: Μπέργκερ γαλοπούλας αλά ελληνικά
- Δασμοί, διχασμός, δημοσκοπήσεις: Ομιλία Τραμπ στο Καπιτώλιο για την Κατάσταση της Ένωσης εν μέσω αμφισβήτησης
- Τραγωδία στην Ινδία: 7 νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους
- Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχουν τελικά τα δάκρυα χαράς;
- Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη και τοπικές βροχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442