Με Χάντερ πάει στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός
Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, επί ελληνικού εδάφους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλαγα την Πέμπτη (3/3) για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, μέρος της οποίας παρακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε τους 13 της αποστολής, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8:30) για Ισπανία μέσω Βελγίου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βινς Χάντερ και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.
Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, επί ελληνικού εδάφους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλαγα την Πέμπτη (3/3) για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, μέρος της οποίας παρακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε τους 13 της αποστολής, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8:30) για Ισπανία μέσω Βελγίου.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βινς Χάντερ και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Σέρβου προπονητή: Διαμαντίδης, Φώτσης, Καλάθης, Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Γκιστ, Γουίλιαμς, Χέινς, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Φελντέιν, Παπαγιάννης, Χάντερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]



