Ο Χάντερ από τη Β.Ιρλανδία διαιτητής στο Ολυμπιακός-Αντερλεχτ
Ο Ολυμπιακός καλείται ν' ανατρέψει το 1-0 της ήττας του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες από την Αντερλεχτ για να πάρει αυτός το εισιτήριο την Πέμπτη για τη φάση των «16» του Europa League. Ο Άρνολντ Χάντερ ορίστηκε από την UEFA διαιτητής στον αγώνα στο «Καραϊσκάκη».
Ο Ολυμπιακός καλείται ν’ ανατρέψει το 1-0 της ήττας του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες από την Αντερλεχτ για να πάρει αυτός το εισιτήριο την Πέμπτη για τη φάση των «16» του Europa League. Ο Άρνολντ Χάντερ ορίστηκε από την UEFA διαιτητής στον αγώνα στο «Καραϊσκάκη».
Ο 35χρονος Βορειοϊρλανδός δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα του πρωταθλητή Ελλάδας. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρίτσαρντ Στόρεϊ και Γκάρεθ Εκιν, ενώ τέταρτος διαιτητής ο επίσης Βορειοϊρλανδός, Στέφεν Μπελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ζάκυνθος: Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το παιδί – Ελεύθεροι οι γονείς του μικρού Λίο
- ΠΑΟΚ: Με Ιβανούσετς η 11άδα κόντρα στον Άρη, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας
- Αστέρας-Λεβαδειακός 1-1: Στη σκιά του πένθους του Σιλά
- Το «κι όμως γυρίζει» του Τσίπρα απέναντι σε μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλες ήττες


