Πυρά Φίλη για την παρουσία σχολείων σε διαδηλώσεις κατά των hot spots
Την αντίδραση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη προκάλεσε η συμμετοχή σχολείων μαζί με τους καθηγητές σε διαδηλώσεις κατά της δημιουργίας κέντρων υποδοχής και καταγραφής προσφύγων, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία στα Διαβατά.
Την αντίδραση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη προκάλεσε η συμμετοχή σχολείων μαζί με τους καθηγητές σε διαδηλώσεις κατά της δημιουργίας κέντρων υποδοχής και καταγραφής προσφύγων, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία στα Διαβατά.
«Μόνο θλίψη προκαλεί η χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων. Το κλείσιμο σχολείων και η παρουσία μαθητών είναι ανεπίτρεπτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας
- Πέντε εγκαυματίες στο νοσοκομείο της Χίου – Φέρεται να κατασκεύαζαν ρουκέτες για το βράδυ της Ανάστασης
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε ετοιμότητα και η Ελλάδα για πιθανές ελλείψεις
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442