Σούπερ… Αρης «καθάρισε» με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό
Ο Άρης πήρε σπουδαίο βαθμολογικά «τρίποντο» που δίνει νέο ενδιαφέρον στην τετράδα του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Παρά το «καθαρό» σκορ, η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν ήταν με τις δυο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Ο Άρης πήρε σπουδαίο βαθμολογικά «τρίποντο» που δίνει νέο ενδιαφέρον στην τετράδα του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Παρά το «καθαρό» σκορ, η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν ήταν με τις δυο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Στο πρώτο σετ, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα κι έφτασε στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ με 6-8 (άσος Κουτουξίδου). Η Καετάνο όμως έφερε την ισοφάριση και το σετ πήγε πόντο πόντο. Ο Άρης στο 13-14 «έχασε» την Γκάνο, η οποία χτύπησε τον ώμο της στο τερέν στην προσπάθειά της να βγάλει άμυνα στο επιτυχημένο πλασέ της Τσίμα. Η διαγώνια των γηπεδούχων πονούσε πολύ και αποχώρησε από το γήπεδο, τη θέση της οποίας πήρε η Γουγούση. Αυτή η αγωνιστική απώλεια έδρασε αντιστρόφως ανάλογα για τις γηπεδούχες που ανέβασαν ρυθμό κι έκαναν το 16-14.
Ο Παναθηναϊκός με μικρό σερί (από τα σερβίς της Παπαδοπούλου) πέρασε 16-17 αλλά το άουτ της Νομικού διαμόρφωσε το 17-17. Το μπλοκ του Άρη έκλεισε καλά τα άκρα του αντιπάλου με αποτέλεσμα το 21-18. Η Καετάνο πήρε επίθεση για το 23-20 και η ίδια τέλειωσε το σετ με 25-22 (1-0).
Στο δεύτερο σετ και πάλι οι δυο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι τα μέσα του σετ. Μια επίθεση της Καλανταρίδου και ο άσος της Κούση έκαναν το 18-16. Ο κόουτς των «πρασίνων» ανακάτεψε την τράπουλα (διπλή αλλαγή στο 18-17 με Νομικού-Παπαδοπούλου αντί Μερτέκη-Κουτουξίδου που έκλεισε στο 21-18) αλλά πιο ψύχραιμες οι γηπεδούχες διατηρούσαν προβάδισμα με τον Άρη να κάνει το 2-0 σετ με 25-20.
Ντέρμπι από την αρχή μέχρι το ανατρεπτικό φινάλε ήταν το τρίτο σετ, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να αντιδράσει και να «χτίζει» δυο φορές στο σετ μεγάλες διαφορές στο 6-11 και στο 12-17. Ο Άρης «απάντησε» και τις δυο φορές ενώ παρά την απουσία της Γκάνο, το κέντρο του του έδωσε σημαντικές βοήθειες.
Οι «πράσινες» με τη Μόλναρ έκαναν το 20-22 ενώ είχαν δικό τους το πρώτο σετ μπολ 22-24 (Πήττα χρεώθηκε με φιλέ). Η Καετάνο «έσπασε» το πρώτο σετ μπολ αλλά η Κωνσταντινίδου έβαλε και πάλι μπροστά τον Παναθηναϊκό με 24-25, η Πήττα «έσπασε» το δεύτερο αλλά και το τρίτο σετ μπολ με τον Άρη να έχει τη δική του ευκαιρία στο 27-26 (διπλή μπαλιά Κουτουξίδου) και πάλι η νεαρή Πήττα από τη θέση του σερβίς έδωσε τη λύση παίρνοντας τον άσο για το 28-26. Τα σετ: 25-22, 25-20, 28-26
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.