Η ατυχία «χτύπησε» τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε με διάταση οπίσθιου μηριαίου που ίσως τον κρατήσει εκτός για τις επόμενες 10 ημέρες.

Ο Τζανετόπουλος είναι εδώ και καιρό εκτός επιλογών του Γκουστάβο Πογέτ, όμως στις 7 Φεβρουαρίου στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, πιθανότατα θα έπαιρνε την ευκαιρία του, αφού θα λείπουν ο τιμωρημένος Σιμόες και ο τραυματίας Κορδέρο.

Ετσι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (19:30 OTE TV) προημιτελικό κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Εκτός από τους τραυματίες Τζανετόπουλο, Κορδέρο, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλάιν Μπαρόχα, μολονότι έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό, αλλά και ο Θέσαρ Αρθο. Στη θέση τους κλήθηκαν οι δύο παίκτες κάτω των 20 ετών που υποχρεωτικά μετέχουν στη 18άδα του κυπέλλου, Ντούνης και Σβάρνας. Αποκλείστηκαν και οι Βούρας, Φαγέ, Ανάκογλου, Κρισάντους.

Στην 19μελή αποστολή μετέχουν οι: Ανέστης, Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ