Ώς την 1η Φεβρουαρίου η αποχή των δικηγόρων της χώρας
Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγoρικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε την πανελλαδική παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως την 1η Φεβρουαρίου. Οι αθηναίοι δικηγόροι έχουν αποφασίσει παράταση της αποχής τους έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου.
Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγoρικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, αποφάσισε την πανελλαδική παράταση της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως την 1η Φεβρουαρίου 2016.
Οι αθηναίοι δικηγόροι έχουν αποφασίσει παράταση της αποχής τους έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου.
Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε την πραγματοποίηση τρίωρου αποκλεισμού του Πρωτοδικείου Αθηνών, την ερχόμενη Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Aπεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις φορολογικές υπηρεσίες
- Κικίλιας: «Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας»
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
- Θεσσαλονίκη: Γονείς πλήρωσαν τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν τα παιδιά τους σε δύο νηπιαγωγεία – Δείτε το ποσό
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442