Αγροτικά μπλόκα τις επόμενες ημέρες
Δυναμικές κινητοποιήσεις έως και τις 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν αγρότες μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, δηλώνοντας έτοιμοι να μείνουν στα μπλόκα για όσο χρειαστεί, ενάντια στις προωθούμενες κυβερνητικές ρυθμίσεις για τον κλάδο τους. Σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησαν στην έξοδό τους με τα τρακτέρ σε κομβικά σημεία της χώρας από σήμερα, ώστε, όπως είπαν, να οδηγήσουν «σε μπλακ άουτ τη χώρα στις 20 Ιανουαρίου».
Δυναμικές κινητοποιήσεις από σήμερα έως και τις 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν αγρότες-μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, δηλώνοντας έτοιμοι να μείνουν στα μπλόκα για όσο χρειαστεί, ενάντια στις προωθούμενες κυβερνητικές ρυθμίσεις για τον κλάδο τους.
Απηύθυναν και κάλεσμα προς άλλους αγρότες για μαζικές κινητοποιήσεις.
Σε συγκέντρωση την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, παραγωγοί λαϊκών αγορών και αλιείς από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Συμφώνησαν στην έξοδό τους με τα τρακτέρ σε κομβικά σημεία της χώρας από σήμερα, ώστε, όπως είπαν, να οδηγήσουν «σε μπλακ άουτ τη χώρα στις 20 Ιανουαρίου».
Μπλόκα αναμένεται να στηθούν στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία οδό, στην Καβάλα, στα τελωνεία (Κήπους και Προμαχώνα), στο Κάστρο Βοιωτίας, Νίκαια και Τέμπη, ενώ στις 20 Ιανουαρίου οι αλιείς σε Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και Βόλο θα βγάλουν τα καϊκιά τους στα τοπικά λιμάνια.
Επιπλέον, αποφασίστηκε να οργανωθεί μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Agrotica (28 Ιανουαρίου), ενώ στα σχέδιά τους είναι να κατέβουν στη συνέχεια και στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)
![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442