Στο «σκαμνί» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, λόγω οπαδών
Τρεις ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής για όσα συνέβησαν στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τον Ατρόμητο, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τους Περιστεριώτες, μάλιστα, να «προδίδονται» και από το οπτικοακουστικό υλικό, πέρα από το φύλλο αγώνα.
Τρεις ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής για όσα συνέβησαν στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τον Ατρόμητο, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τους Περιστεριώτες, μάλιστα, να «προδίδονται» και από το οπτικοακουστικό υλικό, πέρα από το φύλλο αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για τη Δευτέρα 28/12/15 και ώρα 11:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 15η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/15/2357200 από 22/12/2015 Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρον 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρ από 21-12-2015 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄, 3 περ. Β΄ στοιχ. ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/15/2352445 από 22/12/2015 Αναφορά Συμβάντων της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πλατανιάς.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 δ΄ και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας

