Σε «καραντίνα» ο σκύλος του Νετανιάχου επειδή δάγκωνε επισκέπτες
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι η οικογένειά του αναγκάστηκε να βάλει «σε καραντίνα» τον σκύλο της, έπειτα από ένα επεισόδιο στη διάρκεια θρησκευτικής εκδήλωσης κατά το οποίο δάγκωσε δύο επισκέπτες.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι η οικογένειά του αναγκάστηκε να βάλει «σε καραντίνα» τον σκύλο της, έπειτα από ένα επεισόδιο στη διάρκεια θρησκευτικής εκδήλωσης κατά το οποίο δάγκωσε δύο επισκέπτες.
«Ήμαστε υποχρεωμένοι,μελύπη,να θέσουν σε καραντίνα την Καΐγια,όπωςαπαιτείται από το νόμο» ανακοίνωσε ο Νετανιάχου στο λογαριασμό του στο Facebook, προσθέτοντας ότι το επεισόδιο έγινε αιτία να ανακαλύψει κενά στη σχετική νομοθεσία, τα οποία προτίθεται να καλύψει.
Η Καΐγια, ένα 10χρονο ημίαιμο που υιοθέτησε ένας από τους γιους του Νετανιάχου, δάγκωσε την περασμένη Τετάρτη τον σύζυγο της υφυπουργού Αμυνας του Ισραήλ, καθώς και ένα βουλευτή του Λικούντ. Το περιστατικό είχε γίνει θέμα στον ισραηλινό Τύπο.
Δεν είναι σαφές τι θα απογίνει με την Καΐγια μετά την απόφαση της οικογένειας Νετανιάχου να τη βάλει σε «καραντίνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψεύτικοι έρωτες και επιχειρήσεις λάσπης: Η OpenAI αποκαλύπτει πώς το ChatGPT έγινε εργαλείο εξαπάτησης
- Κρήτη: Καρέ – καρέ η πρόσκρουση ΙΧ σε βιτρίνα μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο [βίντεο σοκ]
- Ανδρουλάκης: Δικαίωση η απόφαση για την υπόθεση του Predator – Μεγάλη ήττα για το παρακράτος του συστήματος Μαξίμου
- Ηράκλειο: Ιδιώτες προτείνουν στο υπουργείο Μετανάστευσης να νοικιάσει αγροτεμάχια για δομή μεταναστών
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)


