Ο Φέντερερ νίκησε τον Τζόκοβιτς στο ATP World Tour Finals
Ο Ρότζερ Φέντερερ έβαλε τέλος στο σερί των νικών του Νόβακ Τζόκοβιτς και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του «ATP World Tour Finals», που διεξάγεται και φέτος στο Λονδίνο. Ο Ελβετός νίκησε τον Σέρβο με 2-0 σετ, μέσα σε 1 ώρα και 17 λεπτά. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Τζόκοβιτς μετά από 15 σερί νίκες στη διοργάνωση, καθώς και μετά από 23 συνολικά σερί νίκες.
Ο Ρότζερ Φέντερερ έβαλε τέλος στο σερί των νικών του Νόβακ Τζόκοβιτς και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του «ATP World Tour Finals», που διεξάγεται και φέτος στο Λονδίνο.
Ο Ελβετός νίκησε τον Σέρβο με 2-0 σετ, μέσα σε 1 ώρα και 17 λεπτά. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Τζόκοβιτς μετά από 15 σερί νίκες στη διοργάνωση, καθώς και μετά από 23 συνολικά σερί νίκες.
Ο «βασιλιάς» επιβλήθηκε με 7-5, 6-2 του «Νόλε», μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε κέρδισε για 22η φορά τον μεγάλο αντίπαλο του, ενώ έχει χάσει 21 φορές.
Ετσι ο Φέντερερ βελτίωσε το ρεκόρ του στο 2015 σε 61-10, ενώ έφτασε τις 50 νίκες στο «ATP World Tour Finals» (50-11).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαμία: Άγρια καταδίωξη νεαρών μετά από κλοπή – Εγκατέλειψαν το όχημα κοντά σε καταυλισμό και εξαφανίστηκαν
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup


