Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η εθνική Γερμανίας στο Παρίσι
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο 16ο διεμάρισμα του Παρισιού ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της εθνικής Γερμανίας εν όψει του φιλικού αγώνα με τη Γαλλία.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο 16ο διεμάρισμα του Παρισιού ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της εθνικής Γερμανίας εν όψει του φιλικού αγώνα με τη Γαλλία.
Όπως επιβεβείωσε μάλιστα ο γενικός διευθυντής των Γερμανών, Όλιβερ Μπίρχοφ, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Nobel Hotel Molitor, προκειμένου να γίνουν οι παραραίτητες έρευνες.
Όπως μετέδωσε η Le parisien, οι ποδοσφαιριστές εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αίθουσα του γυμναστηρίου, ενώ 250 άτομα κλήθηκαν να φύγουν από το ξενοδοχείο.
Η εθνική Γερμανίας μετακόμισε για λίγο στο Hotel Radisson Blu.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Α1 Γυναικών: Άλλαξε η ώρα του τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φόβοι για νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Πέμπτης – Τα Νότια Προάστια μετρούν τις πληγές τους μετά την καταστροφή
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή – Ποιοι σταθμοί δεν θα λειτουργούν
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία

