Φωτογραφία με τους δράστες του ξυλοδαρμού του έδωσε στη δημοσιότητα ο Κουμουτσάκος
Στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων ατόμων για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή έχει προχωρήσει η αστυνομία. Τα άτομα αυτά παρέμεναν εξαφανισμένα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πλέον η ΕΛ.ΑΣ. χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές Αρχές για να συνεχίσει τις έρευνες. «Ο χρόνος περνάει. Οι ευθύνες πολιτικών και υπηρεσιακών αρμοδίων μεγαλώνουν και βαραίνουν» διαμηνύει ο Γ.Κουμουτσάκος, που δημοσιοποίησε και νέα φωτογραφία.
Στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων ατόμων για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή έχει προχωρήσει η αστυνομία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, μεταξύ των ατόμων αυτών είναι και ο άνδρας με το τζόκεϊ που γρονθοκόπησε τον κ. Κουμουτσάκο.
Τα άτομα αυτά παρέμεναν εξαφανισμένα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πλέον η αστυνομία χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές Αρχές, δηλαδή εισαγγελική παραγγελία, για να συνεχίσει τις έρευνες.
Με νέο μήνυμά του, μέσω twitter, ο Γ.Κουμουτσάκος τονίζει: «Ο χρόνος περνάει. Οι ευθύνες πολιτικών και υπηρεσιακών αρμοδίων μεγαλώνουν και βαραίνουν. Σε λίγο θα είναι ασήκωτες».
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία από τις στιγμές της επίθεσης εις βάρος του.
Ο χρόνος περνάει. Οι ευθύνες πολιτικών και υπηρεσιακών αρμοδίων μεγαλώνουν και βαραίνουν. Σε λίγο θα είναι ασήκωτες. pic.twitter.com/e5WGl7d2Ch
— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) November 9, 2015
Την ίδια ώρα, ο 24χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου οριστεί ημερομηνία για τη δίκη του, αρνείται πως ανήκει στην ομάδα εκείνων που επιτέθηκαν στον βουλευτή.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι απλώς προσπάθησε να προστατέψει τον Γ.Κουμουτσάκο.
Ωστόσο, η εκτίμηση της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στον βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του Γ. Κουμουτσάκου.
Την εκτίμηση επιβεβαιώνει και η μαρτυρία που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, βάσει της οποίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το πρόσταγμα για τη δράση του Τάγματος Εφόδου κατά του βουλευτή της ΝΔ. Ο ίδιος ο βουλευτής της ΧΑ αρνείται κάθε σχέση και απείλησε με αγωγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442