Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της μειονοτικής πολιτικής οργάνωσης «Ομόνοια» στην πόλη των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της οργάνωσης Λεωνίδας Παπάς έκανε λόγο για «βάρβαρη και σκοταδιστική επίθεση που προκαλεί τα αισθήματα των Ελλήνων και των υγιώς σκεπτόμενων Αλβανών».
Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της μειονοτικής πολιτικής οργάνωσης «Ομόνοια» στην πόλη των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της οργάνωσης Λεωνίδας Παπάς έκανε λόγο για «βάρβαρη και σκοταδιστική επίθεση που προκαλεί τα αισθήματα των Ελλήνων και των υγιώς σκεπτόμενων Αλβανών».
Ο κ. Παπάς απέδωσε την ενέργεια σε αλβανικά εθνικιστικά στοιχεία αποφεύγοντας να μιλήσει για οργανωμένο σχέδιο. Πάντως επισήμανε ότι πριν λίγες μέρες άγνωστοι και πάλι είχαν κατεβάσει από τον ιστό της την ελληνικής σημαία που μαζί με μια της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυμάτιζαν στα γραφεία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας