«Τέλος» από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σχορτσανίτης
Με ανακοίνωση του ο Έρυθρός Αστέρας γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας σέντερ δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας στη σύντομη, όπως εξελίχθηκε, «θητεία» του και μία μέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Βλάντιμιρ Στίματς από τους Σέρβους ήρθε το αναμενόμενο «τέλος» του Σχορτσανίτη.
Με ανακοίνωση του ο Έρυθρός Αστέρας γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Ο Έλληνας σέντερ δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας στη σύντομη, όπως εξελίχθηκε, «θητεία» του και μία μέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Βλάντιμιρ Στίματς από τους Σέρβους ήρθε το αναμενόμενο «τέλος» του Σχορτσανίτη.
Ο Ερυθρός Αστέρας, πάντως, ευχαρίστησε τον Έλληνα σέντερ για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελένη Καστάνη: «Ακόμα λειτουργώ σαν να έχω τα παλιά μου κιλά. Φοράω ρούχα Large και μου πέφτουν»
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «άνοιξε» τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με ασίστ
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
