Σταμάτησαν νεκροφόρα για υπερβολική ταχύτητα και βρήκαν μισό τόνο χαβιάρι
Mε το στόμα ανοικτό έμειναν οι ρώσοι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο μια νεκροφόρα, λόγω του ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Όταν άνοιξαν το πίσω μέρος διαπίστωσαν ότι κάτω από τα λουλούδια και τα στεφάνια που συνόδευαν το φέρετρο υπήρχαν περίπου 500 κιλά χαβιάρι.
Mε το στόμα ανοικτό έμειναν οι ρώσοι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο μια νεκροφόρα, λόγω του ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Όταν άνοιξαν το πίσω μέρος διαπίστωσαν ότι κάτω από τα λουλούδια και τα στεφάνια που συνόδευαν το φέρετρο υπήρχαν περίπου 500 κιλά χαβιάρι.
Από περιέργεια άνοιξαν και την κάσα, για να διαπιστώσουν ότι και εκεί υπήρχε μόνο χαβιάρι.
Ο οδηγός της νεκροφόρας και ο συνοδηγός δήλωσαν άγνοια. Είπαν ότι ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών στο οποίο εργάζονται τούς είπε να πάνε τη νεκροφόρα σε διπλανή πόλη, ώστε η σορός να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Δεν είναι βέβαιο ότι πείστηκαν τα όργανα της τάξης, δεδομένου ότι -όπως αναφέρει και το Associated Press- η παραγωγή χαβιαριού υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα








