Ξεκουράζει τους βασικούς ο Σίλβα στο Κύπελλο
Eυκαιρία να ξεκουράσει τους περισσότερους παίκτες του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη με τον Πλατανιά για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (19:30).
Eυκαιρία να ξεκουράσει τους περισσότερους παίκτες του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη με τον Πλατανιά για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (19:30).
Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σεμπά, Ιντέγε, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη.
Παράλληλα εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Καμπιάσο, ο Φουστέρ που συνεχίζει θεραπεία, ο Μανιάτη που κάνει ακόμη πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης και Γούτας.
Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη


