O γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό
Η γνωριμία της 26χρονης Κάτια Ριμπολόβλεβα με τον 34χρονο Ουρουγουανό επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι, έγινε στον Σκορπιό, στο πάρτι που έκανε πέρυσι για τα γενέθλιά της, μέσω κοινών φίλων όταν ήταν προσκεκλημένος μαζί με την παρέα του. Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στη Γενεύη από όπου και η φωτογραφία, αλλά ονειρευόταν να […]
Η γνωριμία της 26χρονης Κάτια Ριμπολόβλεβα με τον 34χρονο Ουρουγουανό επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι, έγινε στον Σκορπιό, στο πάρτι που έκανε πέρυσι για τα γενέθλιά της, μέσω κοινών φίλων όταν ήταν προσκεκλημένος μαζί με την παρέα του.
Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στη Γενεύη από όπου και η φωτογραφία, αλλά ονειρευόταν να κάνει και θρησκευτικό. Ο εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας είπε, πως η Κάτια είναι απόλυτα ευτυχισμένη που αυτό το σημαντικό γεγονός γίνεται στο Σκορπιό και το ότι έγινε μια ημέρα μετά την επέτειο του Ωνάση με την Τζάκι, είναι σύμπτωση. Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ όμως. προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Η παλιά αίγλη του νησιού επέστρεψε πάντως και ξαναζεί στιγμές δημοσιότητας, περίπου όπως στις 20 Οκτωβρίου του 1968. Στο ίδιο εκκλησάκι της Παναγιάς, αλλά σε πολύ κλειστό κύκλο των 50 καλεσμένων, έγινε η τελετή το απόγευμα της Τετάρτης 21 του μήνα. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μάρκος υψηλόβαθμο στέλεχος και υπεύθυνος για τις Διεθνείς σχέσεις της Ρωσικής εκκλησίας και ο Αρχιεπίσκοπος Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος.
Ο ανθοστολισμός, αποκλειστικά με ανοιχτόχρωμα τριαντάφυλλα, όπως και η ανθοδέσμη της νύφης, η οποία φόρεσε λευκό ίσιο νυφικό με ουρά, υψηλής ραπτικής.
Η καταρρακτώδης βροχή την ώρα του γάμου, δημιούργησε πολλά προβλήματα στη μετακίνηση των καλεσμένων. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, μεταφέρθηκαν με οχήματα στο χώρο της δεξίωσης στο «Μεγάλο Σαλόνι» του Σκορπιού με θέα στο Μεγανήσι.
Οι περισσότεροι, φιλοξενούνται στο κρουαζιερόπλοιο ΩΜΕΓΑ που έχει δέσει στην προβλήτα του νησιού και αναμένεται να αναχωρήσουν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Τα μέτρα ασφαλείας, δρακόντεια με απειλή προστίμου της τάξης των 1,500 ευρώ, σε θάλασσα και ξηρά. Απαγορευμένο επίσης, να τραβούν φωτογραφίες με τα κινητά τους, όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο γάμος της Κάτια ήταν και η αφορμή να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τους όρους του διαζυγίου τους οι γονείς της, Ελένα και Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μάλλον περιμένουν εγγονάκι, άλλωστε, όπως λένε οι φήμες.
gamos.gr
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο



