Αντιμέτωπη με πρόστιμο 862 εκατομμυρίων δολαρίων η Apple
Τεχνολογία κατοχυρωμένη από το επενδυτικό βραχίονα του αμερικανικού πανεπιστημίου στο Μάντισον της πολιτείας Ουισκόνσιν χρησιμοποίησε η Apple χωρίς την απαιτούμενη άδεια στους επεξεργαστές των iPhone 5S και iPhone 6, έκρινε στις 13 Οκτωβρίου 2015 το αρμόδιο δικαστήριο στην Δυτική Περιφέρεια της πολιτείας. Η Apple αντιμετωπίζει τώρα πρόστιμο, το ύψος του οποίου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 862 εκατομμύρια δολάρια.
Τεχνολογία κατοχυρωμένη από το αρμόδιο φορέα του αμερικανικού πανεπιστημίου στο Μάντισον της πολιτείας Ουισκόνσιν χρησιμοποίησε χωρίς την απαιτούμενη άδεια στους επεξεργαστές των iPhone 5S και iPhone 6 η Apple, έκρινε στις 13 Οκτωβρίου το αρμόδιο δικαστήριο στην Δυτική Περιφέρεια της πολιτείας.
Νωρίτερα, η Apple είχε ζητήσει από το αμερικανικό Γραφείο Κατοχύρωσης να ακυρώσει την επίμαχη πατέντα του WARF, ωστόσο το αίτημα αυτό απορρίφθηκε τον Απρίλιο. Το 2008, το WARF είχε υποβάλλει μήνυση και κατά της Intel για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας με μήλον της έριδος την ίδια τεχνολογία που βελτιώνει τις επιδόσεις των τσιπ. Η υπόθεση αυτή έκλεισε εξωδικαστικά, μια ημέρα πριν την εκδίκασή της το 2009.