Μουρίνιο: «Από 0 έως 10 πήραμε -1 στο πρώτο ημίχρονο»
H Τσέλσι χρειάστηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από Ραμίρες και Γουίλαν, για να αποφύγει την ήττα (2-2) στο Νιούκαστλ, σε μία επίσκεψη που παρέμεινε ταμπού για τον Ζοσέ Μουρίνιο, μιας και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ.
H Τσέλσι χρειάστηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από Ραμίρες και Γουίλαν, για να αποφύγει την ήττα (2-2) στο Νιούκαστλ, σε μία επίσκεψη που παρέμεινε ταμπού για τον Ζοσέ Μουρίνιο, μιας και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ.
«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά,» είπε ο Μουρίνιο στο Sky Sports. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί η ομάδα μου μπορεί να παίξει τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και τόσο καλά και στο δεύτερο. Αν πρέπει να βαθμολογήσω το πρώτο ημίχρονο από το 0 έως το 10 θα έβαζα -1», είπε.
«Πήραμε ένα βαθμό που δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά δεν ήταν πάρα πολύ κακό. Αρχίσαμε με οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή και είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η Νιούκαστλ δεν έκανε τίποτα για να κερδίσει, αλλά δούλεψε καλά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αταμάν: «Γι’ αυτό έφερα τον Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας
- Τελικά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε; Αναζητώντας μία απάντηση που μπορεί να μην υπάρχει
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation – Γ. Κεφαλογιάννης


