Αναθεώρηση στόχων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού
Προσγειώνονται οι στόχοι για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού, έπειτα από την υστέρηση εσόδων που ανακοινώθηκαν επισήμως για το οκτάμηνο. Οι αναθεωρημένοι στόχοι που θα οριστικοποιηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ενσωματωθούν στο προσχέδιο προϋπολογισμού που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.
Προσγειώνονται οι στόχοι για την εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού, έπειτα από την υστέρηση εσόδων που ανακοινώθηκαν επισήμως για το οκτάμηνο.
Οι αναθεωρημένοι στόχοι που θα οριστικοποιηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα ενσωματωθούν στο προσχέδιο προϋπολογισμού που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.
Τα οικονομικά μεγέθη έχουν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στα πλαίσια του προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.
Πλέον, οι υπολογισμοί γίνονται με τελικό στόχο η χρονιά να κλείσει με πρωτογενές έλλειμμα όχι μεγαλύτερο των 450 εκατ. ευρώ ή 0,25% του ΑΕΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442