Μοσκοβισί: Μάταιες και άσκοπες οι συζητήσεις με τον Βαρουφάκη
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί άσκησε σφοδρή κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί άσκησε σφοδρή κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.
«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν (στις συνεδριάσεις του Eurogroup) για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.
«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.
«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – 2η ημέρα: Πηγαδάκια, πρωτοκλασάτοι και οι ψηφοφορίες που έδειξαν ισορροπίες
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- Στη φυλακή ακόμα τέσσερις για το κύκλωμα απάτης με το ΦΠΑ, ανάμεσά τους και πρώην παίκτης ριάλιτι
- Ωρα της Γης: Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε» – Το Παναθηναϊκό Στάδιο και η Ακρόπολη στο σκοτάδι
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- Πρέπει ο σκύλος να χαιρετά όλους στη βόλτα; – Τι ισχύει πραγματικά
- «Το σε λίγο δεν ήρθε ποτέ» – Η συγκινητική ανάρτηση της δασκάλας του 34χρονου δύτη που χάθηκε στα Λιμανάκια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442