Στο απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου παρέμειναν και σήμερα, Σάββατο, οι Εσιέν, Τελάντερ και Μπούρμπος, καθώς απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Τελάντερ πάντως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους δύο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα στην ομαδική προπόνηση. Θεραπευτική αγωγή ακολούθησε ο Κότσαρης.

Ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και σπριντ με τελειώματα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση των «πράσινων», με τον τεχνικό των «πρασίνων» να ανανεώνει το ραντεβού για αύριο (17/8) στις 18:00, στο «Γ. Καλαφάτης». Την ερχόμενη Πέμπτη (20/8, 19:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καμπάλα στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ